Plantenkleuringen

Gezond voor Mens en Milieu !!

Bij De Haartuin worden je haren gekleurd met plantenpoeders . Plantenpoeders zijn gedroogde plantendelen, deze worden aangelengd met warm water en zo op je haren gebracht.

Een 100 % natuurlijk product.

Wat mag je verwachten.

Als je dezelfde verwachtingen zou hebben als bij het chemisch kleuren van je haar , dan kan ik je alvast zeggen dat dat niet zo is. Ammoniak en andere chemische stoffen zetten je haarschubben open en zorgen zo dat de verf in je haren kan dringen, je haren krijgen stuk voor stuk dezelfde kleur, zowel de grijze als de donkere. Egaal, alles 1 kleur.

Bij plantenkleuringen wordt het haar omhuld met de planten. Op elk haartje komt evenveel verf maar de grijze haren zullen lichter blijven. Naargelang jouw voorkeur kan je kiezen welke weerschijn je wilt . De tijd van alleen maar rood ( henna) is voorbij. Grijze haren kunnen perfect een blonde, lichtbruine en/of rode weerschijn krijgen. Zo wordt je eigen kleurkarakter behouden.

Met plantenpoeders kan men het haar niet verlichten. Dat kan enkel met chemische producten. Je haar kan dus niet geblondeerd worden .

Je haren kleuren met plantenpoeder verzorgt en kleurt je haar op een eerlijke manier. Door de aanwezigheid van looizuur in de planten zal je haarstructuur steviger worden en gaat het mooi glanzen.

Plantenkleuringen zijn voor jou …..

…. als je een gezonde haarkleuring wenst
…. als je allergisch bent voor chemische kleuringen
…..als je een natuurlijke haarlook wil behouden
…..als je nog niet helemaal toe bent aan grijs maar wel dicht bij eigen natuur wil blijven

Plantenkleuringen zijn gezond voor mens en milieu !

Ik werk met de plantenkleuringen van OLIEBE en Rodolphe&co