Klanten aan het woord

Een prachtige plek, een prachtige vrouw, deugddoend voor heel je body!

Renild

Ja Ja wie zoekt die vindt! Ik heb een natuurkapper gevonden! Dank u Ilse voor de uitleg en goede zorgen, je ziet me zeker nog terug We gaan zeker die kleuring uitproberen. Alvast bedankt.

Karin

Je haren laten wassen op een ‘wastafel’, dat moet je een WAAAAAAUW gevoel geven!Sorry, ik heb er niets van gemerkt.Ik was in ’t slaap gevallen.

Anita.


Ilse is een jonge ,warme , lieve dame.Ik vind ook haar wastafel heel apart ! Ik zou er uren op kunnen liggen terwijl Ilse zachtjes masserend de haren wast !Ik kom altijd als een tevreden klant terug thuis.Kortom , de Haartuin is puur natuur , relaxt en persoonlijk .Ik raad het iedereen aan . Eenmaal je er bent geweest ga je terug.Prijs kwaliteit is dik in orde !

Gerd Cools

Je haren worden echt eens op een zalige, ontspannende, zachte en tedere manier gewassen en verzorgt. Ilse heeft een goede kijk op wat je goed staat qua kleur en qua kapsel en kan het dan ook professioneel goed knippen. Ik kom van een wekelijkse kappersbezoek naar een natuurlijke,soms handdrogend manier van drogen, dankzij het advies, tips en knippen van Ilse, en mijn haren zijn nog steeds altijd goed in model. En heel belangrijk, allemaal met natuurlijke en zuivere producten. Je kappersbezoek verloopt ook in alle rust.

Christel

Mijn kappersbeurten bij natuurkapper De Haartuin zijn altijd heel fijn verlopen. Het zacht en warm interieur doet je helemaal tot rust komen en de massage met de haarborstel maakt dat gevoel nog sterker. Het knippen zelf verloopt heel vlot en daar hoort uiteraard een gezellig babbeltje bij. Wanneer ik buiten stap, voel ik me telkens weer ietsje mooier gemaakt en dat is voor mij een zeer fijne ervaring.

Annelina


“Als ‘winterklant’ is het altijd weer fijn even de rust te ervaren waarmee Ilse mijn haren bijknipt. Het is ook fijn om niet gehinderd te worden door de chemische producten waar de meeste kapsalons naar stinken.Natuurkapper De Haartuin is echt een aanwinst voor de Kempen. ”

Jürgen Peeters

Ilse is een echte ‘natuurkapster’ … ze heeft het in al haar vezels, om een geschikt kapsel te creëren dat bij de persoon past… dat is tenminste mijn ervaring.Dankzij haar zorg , haar vaardigheden en in goed overleg kom ik altijd als een zeer tevreden vrouw haar kapsalonnetje buiten.Haar kappers-ruimte is sober én zeer gezellig ingericht … met oog voor kwaliteit en authenticiteit.Geen overbodige luxe, wel aandacht voor kwaliteit , comfort en persoonlijk contact.Een kappersbeurt bij Ilse is altijd even ‘me-time’ … en dat kan iedereen af en toe wel eens gebruiken!Ik geniet er telkens van .

Renild